A Bomag gépek kiváló minőségüknek köszönhetően piacvezető szerepet töltenek be a tömörítés technológiájában. A Bomag gépek garantálják üzemeltetőinek a kiváló minőséget, a nagy teljesítményt és a gazdaságosságot, valamit, a hosszú élettartamot. Ez mind igaz a Bomag gépekre, melyek kivétel nélkül vonatkoznak a 60 kilós döngölőktől kezdve a 27 tonnás talajtömörítőkön és az 55 tonnás kompaktorokon, a talaj stabilizátorokon keresztül egészen az aszfalt marókig és aszfaltterítő finisherekig. Megrendelőink számára széles spektrumon szolgálunk komplett egyedi ajánlatokkal.

Mit érdemes tudni a Bomag gépekről?

A BOMAG-ot 1957-ben a Rajna menti Boppardban Németországban alapították. A földkerekségen dolgozó 2000 alkalmazottból itt dolgozik 1400, a gépek nagy részét nem csak itt gyártják, hanem az új fejlesztések is itt válnak éretté a sorozatgyártásra.

Napjainkban a Bomag gépek az alábbi országokban érhetőek el: Ausztria, Kína, Egyesült Államok, Franciaország, Olaszország, Nagy-Britannia, Kanada, Japán és Magyarország. Németországon kívüli az első Bomag gépek gyártása Ausztriába kezdődött meg, ahol 1961-ben nyitották meg az üzemet.1970-ben Schwamborn eladta a vállalalot az amerikai Koehringnek.

A Bomag eredeti telephelye Boppard semmilyen szempontból nem bizonyult elégnek, ezért 1960-ban a vállalkozás elköltözött Buchholz ipari fellegvárába a Hellerward-ba, ahol napjainkban is megtalálható. A Bomag sajátó kutató központján a költözés után 7 évvel alakította ki több mint 7000 m²-es alapterületen. Négy évvel később az üzem ujabb 10.000 m² bővítették, és fejlesztették az összeszerelés, tesztelés, és a nehéz gépek festését. 1997-ben egy porszórás üzememmel bővítették a telephelyet, és egy évvel később újabb 9000 m²-vel.

Jó tudni: A dubai-i Ali Jebel mélytengeri kikötő, a Peking és Shanghai közötti nagy sebességű vasúti pálya, az új algériai vasúti pálya, vagy a legendás sachsenringi autó versenypálya – a világ csak néhány építési munka területe, ahol tömegével alkalmazták a BOMAG tömörítő gépeket.

A Bomag gépekkel megismerheti a könnyebb és élvezetesebb munkavégzés oldalát. A Bomag kiváló minőségükkel.

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a Bomag gépekkel kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Jól informált és gyakorlott kollégáink állnak a rendelkezésére, hogy megválaszolják minden felmerülő kérdését!