Használt Gépek

A Deli és Társai Kft. szaküzletében nemcsak gépkölcsönzésre, illetve új gépek vételére van lehetőség, hanem használt gépek megvásárlását is lehetővé tesszük.

Miért érdemes használt gépet vásárolni?

Egy új munkagép beszerzése meglehetősen nagy beruházásnak számít egy vállalkozás életében, és egy új eszköz vásárlása esetén a ráfordított költségek csak hosszú idő után térülnek meg. Ezzel szemben egy használt gép már kevesebb anyagi ráfordítással is elérhetővé válik. A használt gép vásárlás esetén, az is lehetséges, hogy egy sokkal korszerűbb modellhez jut hozzá jóval kedvezőbb áron. A hibátlan és tökéletes működés mellett pedig cégünk külön garanciát biztosít a nálunk vásárolt használt munkagépekre. A használt gépeket, melyek hozzánk kerülnek, saját kezűleg újítunk fel, és tartjuk rendszeresen karban.

Miért érdemes tőlünk használt gépet beszerezni?

  • Professzionális szaktudással rendelkező szakembereink minden használt gépet alaposan átnéznek, mielőtt kikerülne a kiállító műhelybe.
  • Amennyiben úgy találják, hogy valami nem stimmel a géppel, akkor azt megjavítják, ha kell, új alkatrészt raknak bele.
  • A Deli és Társai Kft. teljes körű garanciát vállal használt gépeire, ezzel is garantálva a munka gép minőségét és megelőzve az esetleges problémákat, panaszokat.

Szaküzletünkben különböző márkájú és típusú használt gépek megvásárlására van lehetőség. Tehát igen széles választékból tudnak válogatni, amennyiben úgy döntöttek, hogy használt gépet szeretnének venni.

Amennyiben bizonytalanok, hogy melyik is az Önök számára legmegfelelőbb használt munkagép, akkor bátran forduljanak professzionális szaktudással rendelkező kollégáinkhoz, akik szívesen ellátják Önöket ötletekkel, tanácsokkal.

Ha esetleg probléma lép fel egy már korábban nálunk vásárolt használt géppel, akkor is keressék fel egyik kollégánkat, ő minden bizonnyal rövid időn belül meg fogja tudni oldani a gondot.

Hogyha elnyertük szimpátiáját és úgy döntött, hogy nálunk vásárolja meg használt gépét, akkor forduljon hozzánk bizalommal és együtt biztosan megtaláljuk az Ön számára legmegfelelőbb gépet.

Amennyiben bármilyen kérdése van a használt gépekkel kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Tapasztalt és jól képzett kollégáink állnak a rendelkezésére, hogy megválaszolják minden felmerülő kérdését!