Futóművek felújítás

A futómű biztosítja a gépjármű és az úttest közötti folyamatos kapcsolatot, irányíthatóvá teszi az autót. A futóművek használat közben különböző behatások és deformálódások érik.  Ezek hatására megváltozik a kerekek összetartása, döntése és utána a futása. Ezért a biztonságos irányíthatóság érdekében fontos a futóművek felújítás és azok helyes beállítása.

Miért veszélyes rossz futóművel közlekedni?

A rossz futóművel rendelkező teherautók vezetése fárasztó és nem biztonságos, mivel állandó kormánykorrigálást igényel menet közben. A rossz futómű beállítás a gömbfejeket, kerék csapágyakat, felfüggesztéseket, a lengéscsillapító szárát jobban terheli, és jelentősen rontja a gépkocsi egyenes futását, ezáltal növeli az üzemeltetési költségeket is. A kanyarodások során a jármű szintén rendellenesen viselkedik, mely nagymértékben kockáztatja a menet közbeni biztonságot.

Miért érdemes minket választani a futóművek felújítására?

A futóművek felújítása során magas minőségű alkatrészeket használunk fel, melyeket a lehető legkisebb átfutási idővel szerzünk be Ügyfeleink számára. Tapasztalt és jól képzelt szakembereink színvonalas szolgáltatást nyújtva látják el partnereink minden kérést és igényét. Célunk, hogy hosszú távon sikeresek legyenek a  partnereinkkel való kapcsolataink, ezt szem előtt tartva dolgozunk nap mint nap.

Amennyiben bármilyen kérdése van a futóművek felújításával kapcsolatban, akkor hívjon minket bátran! Szakképzett és tapasztalt kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére, hogy megválaszolják minden felmerülő kérdését!